Dr. Belter


In mijn salon wordt er gewerkt met de producten van Dr. Belter. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar in schoonheidssalons. De filosofie van Dr. Belter is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met natuurcosmetica en die uitsluitend via schoonheidsspecialistes te leveren.

Alle producten van Dr. Belter zijn van biologische oorsprong, goedgekeurd door Stichting Proefkoneen en hypo-allergisch getest. U krijgt dan ook 100 % garantie op de kwaliteit van alle producten.

Dr. Belter producten zijn gebaseerd op de nieuwste biochemische en dermatologische inzichten, met als doel het natuurlijke weerstandsvermogen en de beschermende functie van de huid in stand te houden. De producten zorgen voor een natuurlijk evenwicht van de huid en vertragen daarmee het natuurlijk verouderingsproces. Dit is mogelijk door gebruik te maken van werkstoffen die van nature in de huid voorkomen en aantoonbaar het weerstandsvermogen van de huid verhogen.
Bij de bereiding van de Dr. Belter producten wordt van zo min mogelijk chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen gebruik gemaakt. Desondanks hebben de producten een jarenlange houdbaarheid en wordt de uiterste verkoopdatum vermeld op de verpakking. Na deze datum is het product ongeopend nog 2 jaar houdbaar.